top of page

TENIR AL CLIENT SATISFET

Ja sabíem que començava l’estiu. Sabíem que venien bons concerts, d’aquells que fan goig, d’aquells que tot grup voldria perpetrar. La gent té menys feina, o no... però més ganes de sortir segur que sí, no fotem. Més ganes de festa, més ganes de donar-ho tot i més... I nosaltres, com a grup, estàvem contents. De fet, més contents no podíem estar. També som gent, tu. Amb més temps per assajar, amb més ganes, amb més energia per transmetre. I és que ens agrada tenir-ho tot controlat, tenir al client satisfet. Però amics, ens ha sortit un imprevist, i no ens agraden els imprevistos. I d’aquí aquest post.

Al gra: fa una calor acollonant. Deu ser l’estiu més calorós de la història de la humanitat. Els guiris salten d’ombra en ombra –més vermells que cul de mona– fins trobar un lloc estable des d’on contemplar la Sagrada Família. Els gossos s’han rapat col·lectivament al zero, i els semàfors estan a res de fondre’s. –Tampoc passa res– direu. –Em quedo a casa, acampo davant de la nevera i em foto fins al cul de “Calipos”. És una opció, no ho negarem. Però amics, sabeu que l’estiu sense Txaplankat no és estiu. I com que ho volem tenir tot controlat, n’hem muntat una de ben grossa.

Aquest cap de setmana, agafem tot el material i el traiem al carrer. Ens instal·lem al raconet més agradable de la urbanització St. Josep de Cardedeu, un petit oasi, un tros de cel al Vallès. Combatrem junts la calor. Hi muntarem un escenari, i hi tocarem els hits més hits de la nostra història. Ocuparem un bar, i hi servirem txaplan–entrepans, que ja se sap que són els més bons d’Europa. Tindrem cervesa suficient per passar un estiu Damm. Després punxarem música, i la liarem plegats fins que surti el sol. No tenim zona d’acampada, però si porteu les tendes i bones vibracions trobarem un lloc per acampar. Companys de Txarango, el Clownia sembla petit al nostre costat. Ens sap greu, de cor. Però volem tenir al client satisfet.


bottom of page